Verschillende strategieën bij Roulette

Verschillende strategieën roulette

Heb je altijd al eens Roulette willen spelen, maar weet je niet goed welke strategie je hiervoor moet kiezen? Allereerst moet je natuurlijk zorgen dat je weet hoe het spel in de basis werkt, welke manieren van inleggen er zijn en je kansen op winst of verlies. Onthoud dat je altijd zelf op tijd moet stoppen. Zet dus niet ‘nog maar één keer’ in als je jouw limiet al hebt bereikt. Een goede eerste tip is in ieder geval om een tafel te zoeken met een lage minimum inleg en een hoge maximum inleg, hier leer je de kneepjes van het wiel het snelst en meest veilig.

Strategie 1

Deze eerste strategie is er een die je regelmatig zult tegenkomen bij het spelen van Roulette. Het gaat hierbij om het verdubbelen na het verliezen in een 50% weddenschap. Met deze strategie zorg je ervoor dat de winst de vorige verliezen rechttrekt en kan je als speler soms zelfs een extra winst opleveren. Het gaat hierbij dus om een inleg bij iedere draai met net iets minder dan 50/50 kans om te winnen of te verliezen. Een aantal stappen die je bij deze strategie moet doorlopen, zijn de volgende:

•    Kies voor een Roulette tafel met een lage minimum inleg en een hoge maximum inleg. Op deze manier kan je met en kleine inleg beginnen en zit je met het verdubbelen van je inleg niet snel aan het limiet.
•    Zorg dat je inleg op een (ongeveer) 50-50 kans. Dus zwart of rood, even of oneven, 1 tot 18 of 19 tot 36.
•    Op het moment dat je een ronde wint, verdubbel je inleg dan niet weer, maar begin wederom bij je allereerste lage inleg.
•    Op het moment dat je een ronde verliest, verdubbel je je vorige inleg en zet je in op precies dezelfde kleur, even of oneven, 1 tot 18 of 19 tot 36.
•    Je herhaalt bovenstaande stappen tot je jouw budget hebt verloren of tot je het tafellimiet hebt verdient.

Strategie 2

Het gaat bij deze tweede strategie om het verhogen van je inleg op het moment dat je een ronde wint en het verlagen van je inleg op het moment dat je een ronde verliest. Een aantal stappen die je bij deze strategie moet doorlopen, zijn de volgende:

•    Zorg dat je in de basis weet hoe deze strategie te werk gaat.
•    Kies voor een Roulette tafel met een lage minimum inleg en een hoge maximum inleg.
•    Zorg ook hier dat je inleg op een (ongeveer) 50-50 kans. Dus zwart of rood, even of oneven, 1 tot 18 of 19 tot 36.
•    Blijft bij dezelfde kleur, even of oneven, 1 tot 18 of 19 tot 36 als de vorige ronde en blijf bij verlies bij dezelfde lage inleg.
•    Blijft bij dezelfde kleur, even of oneven, 1 tot 18 of 19 tot 36 als de vorige ronde en verdubbel je inleg bij winst.
•    Je herhaalt bovenstaande stappen tot je jouw budget hebt verloren of tot je het tafellimiet hebt verdient.

Welke strategie je toepast, heb je helemaal zelf in de hand. Probeer de strategieën eerst gratis en dan kom je er vanzelf achter welke strategie bij jou manier van spelen past.