Uitleg Barbi Systeem

Barbi systeem online roulette

Sommige mensen vinden dat het Barbi Systeem een beetje complex is. Toch is het wel zo dat je het snel kunt leren en als je geluk hebt kun je er ook veel geld mee verdienen aan de roulettespeeltafel. Maar er zijn een oude variant en een nieuwere, we leggen beide uit, zodat jij voor jezelf na kunt gaan wat voor jou het beste werkt. Daarvoor gaan we eerst naar de basis van het systeem. Het is namelijk bedacht door Richard Grace. Verder gaan we eerst in op het oude systeem. Het doel was toen dat zoveel mogelijk getallen op de speeltafel bedekt waren. Als je dan naar Europees roulette kijkt, dan zijn dat 37 vakjes. Als je dan het oude Barbi Systeem had, dan zou je 28 van de 37 getallen bedekken. Dit is ongeveer 75%. Je moet ook een winstdoel vastleggen van tussen de 27 en 33%.

Verder verloop

Wanneer je je doel dan had bereikt, dan stopte je met spelen. Of je zou de inzet dan kunnen verlagen. Er zijn ook getallen die je bij het oude systeem niet hebt bedekt en dat zijn 4, 7, 16, 19, 22, 25, 34, 35 en 36. Let dan goed op want als je een van de getallen op het scorebord ziet staan van de laatste rouletteronden dan kun jij beginnen met het Barbi Systeem. Je hebt bij dit oudere systeem verplichte inzetopties en dan nog alternatieve opties zodat de kans op winst hoger wordt. Door de verplichte inzetten heb jij 28 van de 37 cijfers gedekt. Maar met de alternatieve inzet maak jij dan de winstkansen lager. Ook heb je nog de 3x inzet en de 2x inzet. Je plaatst een 3x inzet op de 2 horizontale lijnen. Per horizontale lijn bedek je dan 6 getallen. Dit zijn dan de 10 tot en met de 15 en de 28 tot en met de 33. Bij de 3 inzet doe je het met kwartjes en dat zijn 0, 1, 2, en 3 en dan nog 5, 6, 9  en 9, maar ook 17, 18, 20 en 21 en dan nog 23, 24 en 26 en 27.

Budget beheren

Je hebt voldoende budget nodig om het Barbi Systeem toe te passen en winst te realiseren. Ben je ook bewust van het risico dat je geld kunt verliezen. Toch is het wel leuk om een keer wat te proberen. Je wil namelijk ook wel eens wat meer spanning op de speeltafel voelen. Dit kan je dan snel realiseren als je ook voor het Barbi Systeem kiest. Laat het maar even over je heen komen en dan gaat het helemaal goed komen. Je online roulette spel wordt alleen maar leuker en spannender. Het is wat meer variatie en jij hebt genoeg kansen om zo een winst te pakken. Je hebt alleen wat geluk nodig en dan is het te hopen dat het er snel van gaat komen dat jij gaat spelen!