Tier et Tout roulette systeem

Tier en Tout strategie

De echte roulette liefhebbers hebben er misschien wel eens van gehoord maar voor veel mensen zal het Tier et Tout roulette systeem vrij onbekend klinken. Het is ook wel bekend onder de naam Garcia systeem. Dit is ontwikkeld door een Spaanse gokker genaamd Thomas Garcia. Je hebt als je dit systeem in gaat zetten nooit de garantie dat je winst gaat maken. Het kan er alleen maar voor zorgen dat je een grotere kans hebt op meer houvast tijdens het spelen en wat variatie. Toch is het goed om er wat meer over te weten zodat jij keuzes kunt maken en er naar kunt handelen aan de speeltafel.

Hoe werkt het?

Bij het Tier et Tout roulette systeem gaat het om inzetten met een 50/50 uitkomst. Je begint met 9 eenheden. Je zet eerst in op 1/3 deel. Als je dan verliest dan zet je in op 2/3 wat over is. Dit herhaal je en dat kan er dan zo uit zien: Je wint eerst een inzet en dan win je 3 eenheden, dan heb je er dus 3 + 9 die je al had = 12. Dan zet je dus in op 1/3 en dat zijn dan 4 eenheden. Als je dan verliest dan zet je in op 2/3 en dat zijn dan 8 eenheden. Dan win je en dan heb je weer 12 eenheden. Als je dan een inzet wint dan heb je 16 eenheden.

Dan heb je een inzet van 1/3 en dat zijn dan 5 eenheden. Als je dan wint heb je 21 eenheden. Dit kan zo doorgaan tot je er zelf mee wilt stoppen. Iedere ronde kan het weer een andere kant op, want winst en verlies liggen dicht bij elkaar.

De praktijk

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan kun je een roulettetafel kiezen bij een online casino en dan het Tier et Tout roulette systeem toepassen. Je ziet dan vanzelf wat het jou kan brengen en wat de voordelen zijn. Uiteraard heb je geluk nodig wil je winnen, maar het is wel een mooie nieuwe ervaring die je op kunt doen. Het zou zomaar een systeem kunnen zijn wat goed bij je past, waardoor je vaker af kunt wisselen. Dit zou wel prettig zijn, want zo blijft het online roulette spel ook nog meer de moeite waard. We raden je ook aan om eerst te oefenen, dan kun je de spelregels sneller onder de knie krijgen en dan later ook met eigen geld spelen als het je bevalt. Dit is geen moeten, maar dan zal de spanning wel toenemen en maak je kans op echt geld als winst.