Succes met roulette

Succes met Roulette

Het meeste succes behalen, dat is wat je met roulette wil bereiken. Er zijn een paar tips om toe te passen zodat jij misschien nog meer succes kunt behalen met het spel! De eerste tip die wij je geven is stel een budget in per ronde. Veel spelers gebruiken een variabel bedrag per ronde, daardoor kun je een grote fout begaan. Het is dan namelijk niet duidelijk wat je hebt gewonnen of wat je hebt verloren. Het kan ook zijn dat je veel hebt verloren en dat je met het budget wat je over hebt je inleg niet meer terug kunt verdienen. Zorg dat je met een budget speelt wat je echt kunt missen en beleef ook plezier tijdens het spel. Houd er rekening mee dat er zowel winst gemaakt kan worden, als dat je het risico hebt om geld te verliezen.

Inleg plaatsen op getallen

Echt rijk worden zal niet gebeuren als je alleen maar op rood en zwart in gaat leggen. Het is daarom beter dat je zo nu en dan het risico gaat lopen en toch een getal kiest. Als je dan wint dan win je wel in één keer een flink bedrag. Het zal vast en zeker gebeuren dat je een aantal keer gaat verliezen, maar als je dan toch een keer wint, dan heb je wel in een keer een mooi bedrag bij elkaar gespeeld. Dit maakt je verlies dan in één keer goed. Ook met een laag budget kun je daar voor kiezen. Afwisselen tijdens het spelen met inleg is ook een goede keuze, ook een lage inleg op een cijfer kan een mooie winst opleveren op de roulettetafel.

Stoppen bepaal je vooraf

Wanneer je wil stoppen op de roulettetafel, dien je vooraf al te bepalen. Veel spelers maken de fout om na de winst de inleg direct te verhogen. Ze spelen dan maar door en hopen dat ze nog meer geld winnen. Het enige doel wat zij vaak voor ogen hebben is grote bedragen winnen. Maar ze vergeten dat het een spel is waarbij je winst kunt maken, maar ook waarbij je je inleg kun verliezen. Schrijf van tevoren op wanneer je stopt met spelen, dat geldt voor het maken van winst, maar ook bij verlies. Noteer daarom ook wanneer je stopt als je bijvoorbeeld €50 hebt verloren. Dit is je houvast tijdens het spelen en daar dien je je dan ook aan te houden. Hierdoor heb je inzicht in je speelgedrag wat erg leerzaam is. Kijk maar eens of je je aan je grenzen kunt houden, ook als het spannend wordt.