Roulette tactiek kiezen

Zwart rood tactiek

Als je roulette gaat spelen, is het belangrijk dat je de spelregels goed kent. Toch kan het na een tijdje wat saai worden omdat je graag wat meer spanning wil. Hoe kun je zelf voor meer spanning zorgen tijdens het spel? Je kunt daarvoor een roulette tactiek toepassen. Daarom leggen we je drie tactieken uit, zodat je zelf kunt kijken welke je aanspreekt en deze kun je ook eerst gratis proberen. Als het goed bevalt kan er altijd voor geld gespeeld worden, maar eerst ontdekken wat jij van de tactiek vindt en oefenen maar.

Pivot Roulette Tactiek

De eerste tactiek die besproken wordt is de pivot roulette tactiek. Hierbij wordt er uitgegaan van de wet van de derde. Bij deze wet wordt er uitgegaan van dat wiskundig gezien er in 36 keer aan het wiel draaien, toch maar 24 verschillende nummers gedraaid zullen worden. Je zou hierbij dus wachten om een bedrag te plaatsen totdat er aan een roulette tafel twee keer hetzelfde nummer is gedraaid. Deze nummers hoeven dan niet achter elkaar gedraaid te worden, maar je wacht gewoon tot een nummer twee keer is gevallen. Dat nummer is dat het pivot nummer. Jouw doel is om nu 36 keer een bedrag te plaatsen op dit nummer, achter elkaar. Als het nummer dan nog een keer wordt gedraaid dan win je dus een mooi bedrag. Maar wanneer het balletje niet meer op dit nummer komt, heb je verloren. Er zijn veel mensen die de tactiek eens proberen.

Rood-Zwart Tactiek

Er is een eenvoudige tactiek die je bij roulette kunt gebruiken en dat is de rood zwart tactiek. Daarbij heb je de keuze om een bedrag te plaatsen op rood of op zwart. Wanneer je dan twee keer achter elkaar verloren hebt, dan verhoog je jouw bedrag met je startbedrag. Maar wanneer je dan weer twee keer achter elkaar verliest, verhoog je jouw bedrag nog een keer met je startbedrag. Als je twee keer achter elkaar hebt gewonnen dan verlaag je je bedrag met je eerste bedrag. We leggen het je uit aan de hand van een voorbeeld. Als je met €10 speelt, en je hebt twee keer verloren, dan plaats je dus een bedrag van €10 + €10 = €20. Dit doe je tot je twee keer achter elkaar hebt gewonnen of verloren. Wanneer je twee keer hebt gewonnen, zet je weer gewoon %10 in. Als je twee keer hebt verloren, dan pas je je bedrag weer aan.

Paroli Tactiek

Het omgekeerde van de martingale tactiek is de Paroli tactiek. Je verdubbelt hier alleen niet als je hebt verloren, maar alleen wanneer je wint. Dit zorgt ervoor dat bij deze tactiek je verliezen beperkt blijven. Als het een keer niet zo lekker loopt is dat niet zo erg want je verliest niet heel veel in een keer. Als je tevreden bent met je winst kun je gemakkelijk stoppen met spelen. Houd jezelf hierbij wel goed in de gaten en spreek met jezelf af wanneer je stopt (een bedrag wat je maximaal mag gebruiken en een bedrag wat je maximaal hebt gewonnen).