Roulette systemen bekijken

Roulette systemen in beeld

Het zal je altijd goed doen om eens naar de roulette systemen te kijken en de voor- en de nadelen te kennen. We hebben jou een aantal systemen op een rijtje gezet, maar misschien staan er ook al tussen die je kent. Ook dan is het toch goed om alles op je gemak door te nemen en dan kun jij zelf nagaan welke jij eens gaat proberen. De eerste die we graag aan je voorleggen is het Martingale systeem. Het voordeel van deze keuze is dat het eenvoudig aan te leren is en dat je ook met lage inzetten kunt spelen. Het nadeel is dat als je blijft verliezen het bedrag ook snel hoger op kan lopen. Maar het enige wat jij moet doen is een inzet plaatsen op een enkelvoudige weddenschap. Zoals 1-18 of 19-36, of je kiest even of oneven of zwart of rood.

Je plaatst dan een inzet van bijv. €1. Als je dan verliest dan verdubbel je je inzet en als je dan weer verliest doe je dat weer. Dit gaat door tot je wint en dan ga je terug maar je begin inzet. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook, als je maar een paar keer oefent gaat het vanzelf.

D’Alembert Roulette systeem

Je hebt veel spelers die op de roulettetafel in willen zetten op de 50/50 kansen, daarbij kun je denken aan rood/zwart, laag/hoog of even/oneven. Het is dan goed om te weten wat de voordelen zijn, je hebt namelijk een lager risico, het is een overzichtelijke manier van spelen en je bepaalt zelf je begininzet en de stappen die je gaat nemen. Het risico is wel dat het moeilijk is om aan de hand van dit systeem hoge winsten te behalen.

De Red Bet Roulette strategie

Dit is een strategie die erg veel lijkt op de Martingale strategie. Je bepaalt hierbij je begininzet en de weddenschap (bijv. rood). Bij verlies verdubbel je je inzet en dan zet je ook in op een andere unit (zwart). Als er dan zwart wordt gedraaid dan verdubbel je je inzet op rood, en zwart blijft zo. Het voordeel is dat het overzichtelijk is om te spelen en dat je het snel aan kunt leren.

Eerst oefenen

Voordat je zelf een systeem toe wilt passen is het sowieso goed om eerst te oefenen. Op deze manier kun je namelijk nagaan hoe het precies werkt en dan ontdek je ook wanneer dat je alle stappen uit je hoofd kent. Het zijn veel systemen die je na een paar keer oefenen kent, maar je kunt soms ook wat langer moeten oefenen. Er zijn ook wat meer ingewikkelde systemen en ook die zijn interessant om te proberen alleen kosten wat meer tijd. Zorg dat jij deze tijd ook hebt en neemt en dan kun jij zelf nagaan wat de vele voordelen zijn van de systemen.