Populaire Roulette tactieken

Roulette tacktieken

Er bestaan verschillende roulette technieken waar je gebruik van kunt maken tijdens het spel. Maar waar geef jij de voorkeur aan? Misschien speel je wel graag met de Martingale techniek. Dit is een erg bekende roulette tactiek. Wanneer je verliest verdubbel je jouw geplaatst bedrag. Wanneer je dan hebt gewonnen begin je weer van voor af aan. Dit kan dus een leuk bedrag opleveren, maar let er ook goed op dat het erg snel kan gaan. Je hebt het idee dat je snel geld kunt winnen en dit kan ook wel, maar je hebt dan wel veel geluk nodig. Als je tien keer hebt verloren, is het bedrag wat je moet plaatsen wel erg hoog. Houd ook daar rekening mee, dat hoe vaker je verliest, hoe hoger jouw bedrag wordt. Maar als je dan een keer wint, dan heb je wel in een keer alles terug gewonnen.

Het is daarom ook maar net waar je je op instelt en wat je begin plaatsing was. Het beste kan er laag begonnen worden met geld plaatsen. Zo blijf je het leuk houden en kun je er ook echt van genieten. Als je dan verliest, dan is het maar een laag bedrag wat je in een keer hebt verloren. Bij deze techniek kun je gewoon stoppen wanneer je wil. Probeer in ieder geval de verloren bedragen niet terug te verdienen, maar geniet van een spelletje, dat is beter dan je richten op de winst.

Fibonacci Roulette Tactiek

Deze roulette techniek is interessant en komt van de Italiaanse wiskundige Leonardo Pisan. Ze noemen hem ook wel Fibonacci. Hij heeft een serie getallen die de natuurlijke realiteit benadert; 1,1,2,3,5,8,13,21,34, 55,89,144,233,377 en daarbij is ieder nummer de som van de twee voorgaande nummers. Dit kan dan weer bij roulette toegepast worden bij het spel. Soms even lastig met toepassen, maar wanneer je eenmaal weet hoe het werkt, zal je het sneller toe kunnen passen en je winst mee kunnen bekijken.

La Bouchere Roulette Tactiek

Als je roulette speelt als vermaak, dan kun je eens bekijken wat de La Bouchere roulette techniek voor je kan betekenen. Het is hierbij mogelijk om je eigen serie nummers te gebruiken. Een andere naam hiervoor is ‘Split Martingale’ ‘Cross-Out’ of ‘Cancellation’. Je maakt een eigen serie met getallen en deze staan dan centraal tijdens jouw spelletje roulette. Dit kan ook iedere keer weer anders zijn, maar het is wel een leuke tactiek om eens als afwisseling te gebruiken bij roulette.

Pivot Roulette Tactiek

Bij de Pivot roulette tactiek wordt er uitgegaan van de wet van de derde en dat wil zeggen dat er wiskundig gezien in 36 keer aan het wiel draaien, maar 24 verschillende nummers gedraaid zullen worden. Er zit een hele theorie achter deze tactiek, maar het gaat er om of dat het jou aanspreekt of je op deze manier wil spelen. De meeste mensen vinden het in het begin nog wat te ingewikkeld en spelen liever met een andere tactiek. Maar als je de andere tactieken als eens hebt geprobeerd, waag je dan ook eens aan de pivot tactiek. Lees je eerst goed in, oefen een paar keer en dan kan het met geld gespeeld worden.