Meer over het roulette spel

Meer over het roulette spel

Roulette is een klassiek spel, maar wordt altijd nog erg veel gespeeld. Roulette is eenvoudig en erg spanend. Je weet van tevoren nooit waar het balletje gaat vallen. Je hebt veel verschillende inlegmogelijkheden. Doordat je op veel verschillende manieren kunt inleggen kun je zelf grotendeels beïnvloeden hoeveel geld je maximaal wint of verliest. Het spel roulette wordt ook vaak live gespeeld. Steeds meer mensen komen er achter wat daarbij de winstkansen zijn, maar ook de sfeer is hier uitstekend. Je bent namelijk gewoon thuis, maar kunt wel direct zien wat er op de speeltafels gaande is.

Roulette spel inleg en uitbetalingen

In theorie is het uitbetalingspercentage van roulette 97,3%. Dit kan per casino of per variant wisselen. Bij het klassieke spel roulette kun je inleggen met verschillende fiches. Je hebt zo bijvoorbeeld fiches van €1, €5 of €25. Je kiest de waarde van het fiche en legt deze op het veld dat je wilt inleggen. Dit kan een nummer zijn, maar ook andere mogelijkheid zoals kleur of even / oneven bijvoorbeeld. Je kunt verschillende inleggen met elkaar combineren. De minimale inleg per ronde is €1 en maximaal €500. Bekijk de uitbetaling van een bepaalde inleg door op de MIN en MAX inleg te klikken. Je ziet hier de uitbetaling voor de inleggen. Het meest gespeeld is de inleg op nummers. Heb je een nummer goed op een roulettetafel? Dan win je een X aantal keer je inleg op dat getal. Dit kan dus erg hoog oplopen!

Spelinstellingen aanpassen

Bij het spelen op een online roulettetafel kun je zelf instellingen aanpassen zoals het geluid, het volume, automatisch spelen of niet of automatisch stoppen bij een bepaalde winst. Het is mogelijk om hulp te krijgen bij het spel door op het vraagteken te klikken. Het is goed dat je je voorbereid op een spelletje roulette, dus zorg dat je de spelinstellingen iedere keer goed hebt bekeken en weet hoe dat ze staan. Je kunt het naar eigen wens aanpassen om het nog meer naar jouw hand te zetten.

Gebruiksaanwijzing bij Roulette

Kies eerst de waarde van een fiche en plaats deze op inleg waar je op wilt spelen. De inleg kun je verwijderen door op het grijze fiche te klikken. Wil je de gehele inleg verwijderen? Kies dan voor 'Verwijder inleg'
Klaar met je inleg? Klik nu op 'Draaien' of 'Snelle draai' Bij gewoon draaien zie je het balletje langzaam rollen, bij een snelle draai zie je direct de uitkomst. Wil je de inleg herhalen bij een nieuw spel? Klik op 'Herhalen'. Het kan erg snel gaan, vandaar dat er ook in korte tijd flinke bedragen gewonnen kunnen worden bij roulette.