Immersive Roulette

Immersive Roulette

Heb je wel eens van Immersive roulette gehoord? Dit is een mooie vorm van live roulette. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van 14 HD camera’s. Het is allemaal in hoge kwaliteit real time gefilmd en dit kun je dan ook live zien. Het mooiste aan het hele Immersive roulette is dat het balletje in slow motion wordt gepresenteerd. Dat wil voor jou als speler zeggen nog meer spanning en sensatie. Het is erg mooi om hier naar uit te kijken, iedere ronde weer. Tot hoever ga jij door bij deze variant van roulette? Er is maar een manier om daar achter te komen en dat is door te bekijken hoe jij het ervaart. Spee daarom snel een keer met deze live variant en ontdek het vandaag nog!

Camera posities

Bij de gewone live roulette wordt er met een croupier gespeeld en deze zit op twee of drie meter van de camera. Maar met Immersive roulette zit je nog veel dichterbij, wat het allemaal nog veel mooier maakt. Je ziet ook het wiel en het balletje van heel dichtbij en dat maakt het erg spannend. Als je voor de eerste keer gaat spelen zal je merken dat het je echt gaat verrassen. Je verwacht wel veel spanning, maar het is niet te omschrijven wat er door je heen gaat als je zelf Immersive roulette speelt.

Slowmotion play

Wat het erg leuk maakt bij Immersive roulette is dat de slow play functie. Voordat het balletje gaat vallen wordt jouw beeld vertraagd en dan wordt er ook nog eens ingezoomd. Hierdoor krijg je nog veel meer spanning te ervaren en zo zie je heel goed waar het balletje terecht gaat komen. En? Heb je gewonnen? Spannend om nu alles te volgen en te genieten van alle voordelen die je nu gaat beleven. Normaal gesproken zie je alleen het einde waar het balletje ligt of je ziet de uitslag in beeld komen. Gelukkig is er nu een roulette variant waarbij het erg spannend is gemaakt en alles goed in beeld wordt getoond. Speel daarom nu zelf ook mee met Immersive roulette.

Inzetten bij Immersive roulette

Voor het grootste deel van de spelers heeft Immersive roulette genoeg inzetopties. Er kan gespeeld worden met minimaal €1 en met maximaal €10.000. Het is goed om een keer een gokje te durven wagen. Maar waar het om gaat is dat je gaat genieten. Het zijn mooie momenten waar je echt van gaat genieten. Durf jij het ook aan en ga jij een bedrag plaatsen? Zorg er dan nu voor dat je die keuze maakt en Immersive roulette speelt. Er zijn steeds meer casino’s die deze variant van roulette aanbieden en daardoor beleef jij snel wat de mogelijkheden zijn. Kies nu ook voor een spannend maken vol sensatie. Inzetten kan ieder gewenst moment van de dag, want live spelen kan waar en wanneer je maar wil.   

Mobiel spelen

Wist je dat je Immersive roulette ook op je iPad en iPhone kunt spelen? Het gaat allemaal zo snel met de techniek en daar kun je nu zelf ook achter komen! Zorg dat jij ook deze mobiele variant eens gaat ontdekken en ziet dat je overal kunt spelen. De bediening is hetzelfde en dat is voor jou alleen maar een groot voordeel: een keer live spelen en je hebt direct in de gaten hoe het werkt. Kies daarom nu ook voor Immersive roulette, het is erg populair en dat wordt alleen maar meer als je hebt gespeeld! Plaats nu een bedrag en wie weet hoeveel kans je hebt om te winnen. Ervaar het zelf en zorg dat jij je kansen goed gaat benutten en gaat zien hoe spannend het is wanneer het balletje in beeld in slow motion wordt afgespeeld!