Goede en slechte roulette strategieën

Goede en slechte roulette strategieën

Nog steeds worden er nieuwe roulette strategieën ontwikkeld, maar de vraag is welke spreken jou aan? Als je met een strategie minder succes hebt gehad kan dat voor jou al snel een slechte strategie zijn. Maar je zal alleen succes hebben tijdens het spelen wanneer dat je op dat moment ook veel geluk hebt. Een strategie wil namelijk niet zeggen dat je altijd meer geluk hebt, want roulette is en blijft een kansspel en dan heb jij iedere ronde evenveel kans op winst. Het is goed dat je nagaat wat voor jou interessante opties zijn en daarom hebben wij een paar strategieën opgesomd die je echt moet kennen. Deze kun je dan eens proberen en eigen maken en dan nagaan wat de opties voor jou daarvan zijn.

Ken de roulette strategie

Niet alle spelers willen een hoog risico nemen als zij een strategie kiezen. Maar wat zijn dan de opties? Je zou een inzet kunnen plaatsen op één getal, maar de kans dat je dan wint is erg klein. Daarom is het beter dat je je kansen gaat verspreiden en dit kan op tal van manieren. Zo heb je bij Europees roulette bijv. 37 getallen, bij de Amerikaanse zijn dat er 38 (want dan heb je de dubbele 00 ook nog). Het is dan vaak aan te raden om de Europese variant te spelen, want anders heb je toch een grotere kans dat je verliest. Outside bets zijn aan te raden als je gaat gokken. Je zou daarbij dan kunnen spelen op dozijnen of rijen. Maar je kunt ook een bepaalde kleur kiezen en dan verspreid je ook je winkansen direct. Het is dus maar net wat voor jou prettig voelt die bepaalde speelronde.

Verdubbelen na jouw verlies

Je zou kunnen verdubbelen, dan speel je op de outside bets, dan kies je voor even of oneven, zwart of rood, hoger of lager. Iedere ronde heb je dus een grote kans op winst, de Martingale strategie is dan een optie die je toe zou kunnen passen. Als je verliest verdubbel je je inzet en als je wint dan ga je terug naar je begin inzet. Het is aan te raden dat je daar ook eerst wat mee gaat doen, oefenen is dan zeker aan te raden wat bij ieder online casino kan.

Welke strategie kies jij niet?

Als jij een laag bedrag hebt om in te zetten, dan is het niet verstandig een strategie te kiezen waarbij je hoge inzetten moet plaatsen. Maar om nou te zeggen welke strategieën je niet moet kiezen is wat lastig. Probeer daarom zelf eens uit welke jij goed vindt werken, probeer er eerst 5 uit en bekijk dan welke voor jou zijn weggelegd en de anderen laat je achterwege. Iedere week kun je dan bijv. wat nieuws proberen en dan kun je op die manier nagaan wat voor jou wel en niet werkt. Het is toch echt heel persoonlijk wat je wilt doen en daarom raden we je aan om er goed voor te zitten en de tijd te nemen.