Frans Roulette online spelen

Ontdek ook Frans Roulette

Ben jij een speler die wel van spanning houdt en graag wil ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Kom dan nu snel ontdekken wat jij kunt doen bij dit spel. Doordat je op verschillende manieren een bedrag kunt plaatsen, blijft het ook erg spannend. Een enkel nummer, of toch een kleur of een dozijn, je mag het allemaal doen, als je maar gaat genieten en je komt er snel achter wat je gaat winnen! Hopelijk heb je geluk en win je wat moois!

Frans roulette spelregels

Wist je dat de spelregels van de Frans Roulette lijken op de regels van de Europese en Amerikaanse variant? Maar er zijn wel wat verschillen zoals de termen, tafel, de winkans en het doek. Om te beginnen is de tafel bij Frans Roulette groter. Je ziet eerst een groen speelveld met nummer 1 tot en met 36, en de 0 (zéro). Ook de termen zijn daarbij dan in het Frans. We hebben voor jou de termen en de betekenis op een rijtje gezet. Als je dan de Franse variant wil spelen, kun je direct bekijken wat jouw mogelijkheden zijn en de keuzes maken.

Franse roulette termen

De termen staan hieronder op een rijtje met daarnaast de betekenis. Neem deze goed in je op zodat jij weet wat er van je wordt verwacht tijdens het spel.

Rien ne va plus = Niet meer inzetten
Rouge = Rood
Noir = Zwart
Pair = Even nummers
Impair = Oneven nummers
Manque = Nummers 1 t/m 18
Passe = Nummers 19 t/m 36
Première (P) = Nummers 1 t/m 12
Moyenne (M) = Nummers 13 t/m 24
Dernière (D) = Nummers 25 t/m 36

Nog meer over Franse roulette

Als je Colonne hebt dan levert dat drie keer de waarde van het door jou geplaatst bedrag op. Daarbij is het goed om te weten dat de nummers 1 t/m 36 verdeeld zijn in drie vakken. Er kan dan een bedrag geplaatst worden onder de nummers 34, 35 en 36. Dan heb je nog de Transversale simple, en deze levert zes keer de waarde van het door jou geplaatste bedrag op. Je hebt hierbij een blok van zes nummers en deze ligt in twee rijen naast elkaar. Dan heb je nog Carré en deze levert negen keer de waarde van het door jou geplaatste bedrag op. Hierbij heb je een blok van vier nummers en deze liggen in een vierkant bij elkaar. Dan heb je nog Transversale pleine, en dit levert twaalf keer de waarde van het door jou geplaatste bedrag op. Dit is dan een raakvlak van drie getallen in een rij.

Je hebt ook nog Cheval en deze levert achttien keer de waarde van het door jou geplaatste bedrag op. Je hebt hierbij dan twee nummers welke boven en onder elkaar liggen of naast elkaar. Je hebt ook nog Plein en deze levert 36 keer de waarde van het door jou geplaatste bedrag op. Het wil zeggen een bedrag plaatsen op een nummer. Je hebt ook nog En prison en dan valt de kogel op het getal 0 en dan gaan de Chances simples en prison. Ze gaan dan naar een speciale lijn. Als je dat hebt, ga je genieten van veel voordelen. Speel daarom zelf ook mee en geniet van de voordelen.