De James bond strategie

James Bond strategie roulette

Je kent toch de wereldberoemde James bond ook wel uit de 007 series? James is gek op roulette spelen en hij heeft ook zijn eigen strategie: de James Bond strategie. De bedenker is de regisseur van 007 en hij zegt dat je er een leuk bedrag mee kunt winnen wanneer je hier zelf mee gaat spelen. Dat is toch ook het proberen waard? Jij kunt nu namelijk zelf bekijken of dat het een strategie is die jou ook ligt. Het kan namelijk zijn dat je hierdoor een leuk bedrag gaat winnen, maar hoe hoog is dat bedrag? Daar kom je pas achter wanneer je met je eigen geld een inleg plaatst.

Inleg bij de James Bond strategie

Aan de hand van een voorbeeld leggen we je graag uit wat de mogelijkheden zijn met de James Bond strategie. Je kunt op de nul een bedrag plaatsen van €1, en dan plaats je op de sixline 13-18 een bedrag van €5, dan plaats je nog op de 19-36 een bedrag van €14. In totaal speel je daarbij dus met een bedrag van €20. Je kunt ook heel andere bedragen kiezen het ligt er aan waar je mee wil spelen. Sommige mensen willen met een hoog bedrag spelen, anderen met een lager bedrag. Er is zoals je kunt zien een bedrag geplaatst op in totaal 25 getallen en dat zorgt ervoor dat de winstkans 67,6% is. Hoe gaat het als je een bedrag wint?

Wanneer het getal tussen de 19 en de 36 is gevallen, dan kun je een winst behalen van maar liefst €8. Als het balletje valt op een cijfer tussen de 13-18 dan kan er een winst behaald worden van €10. Komt hij op nul? Dan behaal je bij de Franse roulette een winst van €23 en bij de Europese een winst van €16. De bedragen vallen uiteraard anders uit wanneer je inleg anders is. Ervaar het daarom zelf door de strategie toe te passen en zelf in te zien waar het je kan brengen.

Let op bij de James Bond strategie

Je hebt bij deze James Bond strategie een verlies bij de lage getallen tussen de 1 en de 12. Het is een strategie die erg geschikt is wanneer je een keer met een hoge inleg wil spelen. Het belangrijkste wat we je nog mee kunnen geven voor deze strategie is dat je het beste kunt wachten tot de lagere getallen een aantal keer zijn gevallen. De kans is namelijk groter dat wanneer je een inleg gaat plaatsen dat er dan een hoog getal gaat vallen. Dat is uiteraard ook waar je op hoopt, zorg daarom dat je nu gaat bekijken wat het jou gaat brengen als je met deze strategie bij een online casino speelt. Je hoeft niet met hele hoge bedragen te spelen, jij kiest waar je mee wil spelen en daar kun je dan je voordeel mee doen. Speel op je gevoel en met de James Bond strategie en ontdekken maar.