Cijfers en weetjes over roulette

Cijfers en weetjes over roulette

Veel spelers die al enige tijd roulette spelen zullen toegeven dat het spel in de basis vrij eenvoudig is. Je kunt het snel leren en de spelregels liegen er dan ook niet om, deze zijn eenvoudig te hanteren. Maar hetgeen wat het wel lastiger maakt is de vele inzetopties. Alleen al door alle mogelijkheden om in te zetten, blijft roulette leuk om te spelen. Iedere ronde is weer even spannend en je hebt zelf de keuze hoeveel en welke inzetten je plaatst. Daarbij wordt er een onderscheid gemaakt in goede en slechte inzetten. De hoogste prijs tijdens roulette kun je winnen wanneer dat je op één getal inzet, maar de kans dat je wint is erg klein. Daarom noemen ze dit ook wel een slechte inzet.

Hetgeen wat vaak wordt gedaan, is de inzet op één getal combineren met een andere inzet. Je zou daarbij kunnen denken aan het inzetten op andere cijfers, maar ook op rood of zwart of op een hele kolom. Dit wil zeggen dat jij daardoor je winkansen gaat verspreiden. Leuk om te weten voor jou als speler is dan het getal 17 het meest wordt gekozen en daar wordt dan ook het meeste geld op ingezet. Dit getal ligt namelijk erg centraal in het wiel en dat zou de reden kunnen zijn dat veel mensen er voor kiezen. Hoe is dat bij jou? Ga het maar eens na wanneer dat jij op de speeltafel actief bent.

Goede inzetten roulette speeltafel

Je weet inmiddels welke inzet niet zo heel goed kan zijn, maar er zijn ook inzetten die wel goed zijn om te kiezen. Daarbij hebben we het over het inzetten op rood of zwart, of op even of oneven of op laag of hoog. Hierdoor heb jij eigenlijk een kans van 50% om te winnen. Maar er is wel een 0 op het wiel aanwezig waardoor de kans toch wat kleiner is. Maar toch heb je hierbij een grotere kans om te winnen dan wanneer je maar op één getal in zou zetten. Bij Amerikaans roulette heb je nog de dubbele 0 en dan is de kans dat je wint nog kleiner. Europees Roulette is mede om die reden dan ook wat meer populair onder de spelers.

Roulettesystemen gebruiken

Je hebt veel spelers die aan de hand van een systeem spelen aan de roulettetafel. Zij kijken dan naar de uitkomsten van de vorige ronden. We raden je echter niet aan om die keuze te maken, je weet namelijk nooit wat er gedraaid kan worden. Roulette is een kansspel en iedere ronde kan ieder getal weer gedraaid worden (evenveel kans). Je zou het wel eens kunnen proberen, maar dan puur om na te gaan hoe het werkt en wat het met je spel kan doen. Sommige spelers gebruiken het als een soort houvast, maar het gaat er om dat het jouw spel ook leuker maakt en jij beslist of dat voor jou zo geldt.