3 interessante roulette strategieën

3 interessante roulette strategieën

Het casinospel roulette is bij de meeste mensen wel bekend, het belangrijkste is dan ook dat je de basisregels beheerst. Van daaruit kun je namelijk verdergaan en kijken of je de spanning toe kunt laten nemen, net als de winstkansen. Een strategie kan er namelijk voor zorgen dat je meer houvast hebt tijdens het spelen, maar je kunt ook meer winnen. Of dat voor jou ook werkt, hangt af van hoeveel geluk je hebt en kan per ronde anders zijn. Toch is het de moeite waard om te proberen en dan je eigen mening te geven.

Pivot Roulette strategie

De eerste strategie die we aan je uitleggen is de Pivot strategie. Hierbij wordt er uitgegaan van de wet van de 3e. Er wordt uitgegaan dat er wiskundig gezien 36x aan het wiel gedraaid moet worden en dan worden er 24 verschillende nummers gedraaid. Je gaat hierbij eerst wachten met een inleg plaatsen tot er eerst 2x hetzelfde nummer is gedraaid. Dit hoeft niet direct na elkaar te zijn, maar je moet wel wachten tot een nummer 2x is gevallen. Het nummer is dat een Pivot nummer. Je gaat dan 36x op dat nummer inleggen (achter elkaar). Wanneer het nummer dan nog eens wordt gedraaid heb je gewonnen en anders ben je je inleg kwijt. Je hebt een kans om er met een mooi bedrag van door te gaan, maar het is en blijft een kansspel, ook met deze strategie.

Rood-Zwart strategie

Er is nog een eenvoudige strategie die je kunt gebruiken om de winstkansen van roulette te vergroten. Zo is er namelijk de rood-zwart strategie. Als je hierbij 2x achter elkaar hebt verloren dan verhoog jij je inleg met je startinleg. Als je dan weer 2x hebt verloren dan verhoog je nog eens met je startinleg. Als je dan 2x achter elkaar hebt gewonnen dan verlaag jij je inleg weer met je eerste inleg. Dit leggen we ter verduidelijking uit aan de hand van een voorbeeld. Je begint bijvoorbeeld met €5 en dan verlies je 2x. Dan plaats je dus een inleg van €5 erbij en speel je dus met €10. Als je dan 2x wint dan plaats je €5 en als je hebt verloren dan wordt het dus €15. Het is een strategie die je eenvoudig aan kunt leren en toepassen tijdens je spel.

Paroli strategie

De meeste roulette liefhebbers kennen de Martingale strategie wel, maar het Paroli systeem is het tegenovergestelde daarvan. Je verdubbelt hierbij als je wint en dus niet wanneer je hebt verloren. Je verliezen blijven hierbij dan ook beperkt als het niet zo goed gaat. Het is wel van belang dat je op tijd stopt met spelen, dit kan zijn wanneer je veel hebt verloren, maar ook bij winst. Het gaat om het spelen en niet alleen om het geld. Focus je daarom op de strategie en op het spel en als je wint is dat mooi meegenomen. Je hebt iedere ronde weer nieuwe kansen, dus speel op je gemak en ervaar het zelf.